Получить ссылку
на скачивание продукта
"CPA - шаг за шагом"

Glenn Beck moet de rechtszaak van Saudi over het bombardement op Boston Marathon onder ogen zien

(Reuters) De moncler jas sale conservatieve commentator Glenn Beck slaagde er niet in om een ??federale rechter ervan te moncler jassen dames sale overtuigen een lasteringszaak te seponeren door een Saoedi-Arabische student die Beck herhaaldelijk beschuldigde van betrokkenheid bij 2018 moncler en het zijn van de man achter de Boston Marathon-bomaanslag in 2013.

Radio- en moncler nederland televisiepersoonlijkheid Glenn Beck spreekt tijdens een bijeenkomst moncler jassen outlet in FreePAC Kentucky op het Kentucky moncler jas dames sale International Convention Centre in Louisville, Kentucky op 5 april 2014. Districtsjuster Patti Saris in Boston op dinsdag zei dat Abdulrahman Alharbi aantijgingen toelaten dat Beck, zijn bedrijf The Blaze Inc en een distributeur van zijn radioprogramma waren nalatig tegenover Beckins opmerkingen.

Alharbi, 21, was toeschouwer bij de finishlijn van de marathon op 15 moncler jassen dames april 2013 en leed lichte verwondingen toen twee moncler dames zelfgemaakte snelkookpistolen door de menigte moncler uitverkoop scheurden.

Het proces beweerde dat Beck herhaalde valse verklaringen aflegde over moncler outlet sale Alharbi op zijn radioprogramma, waaronder dat hij de bomaanslag hielp financieren, zelfs nadat de sonde was gevallen.

Alharbi, uit Revere, Massachusetts, zei dat de verklaringen zijn reputatie schaadden en hem onderwierpen aan berichten die hem een ??moordenaar, kindermoordenaar moncler outlet en terrorist moncler sale noemden.

Saris verwierp verdedigingsargumenten dat de rechtszaak moest worden afgewezen omdat Alharbi een moncler heren doelwit of openbare figuur was die niet kon aantonen dat moncler jassen heren sale Beck handelde met kwaadaardigheid, wat betekent dat moncler jas heren sale hij loog of moncler jassen heren roekeloos de waarheid negeerde.

om een ??sportevenement bij te wonen als een van de duizenden toeschouwers niet het soort gedrag is dat een redelijk persoon zou verwachten te resulteren in publiciteit, moncler jas dames schreef Saris.

Josh Raffel, een woordvoerder van Beck, weigerde commentaar te geven. Peter moncler jassen Haley, een advocaat voor Alharbi, reageerde niet onmiddellijk op verzoeken om commentaar. De rechtszaak is op zoek naar niet-gespecificeerde schadevergoeding.

Federale aanklagers geloven nu dat de etnische Tsjetsjeense broers Dzhokhar en Tamerlan moncler outlet sale Tsarnaev het bombardement hebben uitgevoerd, waarbij drie mensen om het leven kwamen en meer moncler jas heren monclerjassenherenoutlet dan 260 mensen gewond raakten.

Tamerlan Tsarnaev stierf later na een vuurgevecht moncler jas outlet met de politie. Dzhokhar Tsarnaev pleitte niet schuldig aan federale beschuldigingen over de bomaanslag, en geconfronteerd met een proef van januari 5, 2015, rechter records laten zien.

Информация была полезной? - Порекомендуйте наш сайт!

You must be logged in to post a comment.