Получить ссылку
на скачивание продукта
"CPA - шаг за шагом"

rende Hydro One de grond in

moncler outlet Premier Kathleen Wynne van Ontario en minister Glenn Thibeault van Energie zeggen dat Progressive Conservative-leider Doug Ford chaos zou veroorzaken bij Hydro One door de raad van bestuur te vervangen en zijn $ 6,2 miljoen per jaar CEO en president te ontslaan. moncler outlet

In werkelijkheid is het te laat, de liberalen hebben het al veroorzaakt.

Hun bewering dat Ford de chaos van Trumpian op Hydro One zou opleggen door dwaze beschietingen is begrijpelijk in de zin dat het het enige politieke spel is dat ze hebben.

Dat komt omdat ze geen goedkope moncler kunnen verdedigen tegen hun eigen bodemloze staat van dienst bij het beheer van het gigantische nutsbedrijf, dat eigenaar is van het elektriciteitsnet van Ontario en rechtstreeks 1,3 miljoen particuliere en zakelijke klanten bedient, meestal in plattelandsgebieden en Noord-Ontario.

Premier Kathleen Wynne verdedigt haar regering in de wetgevende macht met betrekking tot het speciale verslag van de accountant-generaal Ontario over het Fair Hydro Plan in Toronto, Ont. op dinsdag 17 oktober 2017.

moncler heren Maar als Wynne en Thibeault willen praten over chaos bij Hydro One, laten we het hebben over de liberale reputatie van het beheer van het nutsbedrijf voordat ze meerderheidscontrole van het bedrijf (53%) aan de priv

Информация была полезной? - Порекомендуйте наш сайт!

You must be logged in to post a comment.