Получить ссылку
на скачивание продукта
"CPA - шаг за шагом"

CEO van Focus Media zegt dat hij geen geruchten https://www.monclerjassenoutlet.nl zal tolereren

PEKING, 24 november (Reuters) Het hoofd van Focus Media Holding Ltd tolereert geruchten over zijn bedrijf, dat ervan beschuldigd wordt moncler jas sale zijn moncler jassen outlet activa te overdrijven en te veel betaalt moncler outlet voor overnames, moncler jas outlet meldde moncler nederland het China Business News donderdag.

Het Chinese digitale reclamebedrijf werd deze week beschuldigd van een short-selling moncler jassen heren sale onderzoeksbureau met wijdverspreide fraude, waaronder het schrijven van $ 1,1 miljard van de $ 1,6 miljard aan overnames sinds 2005, waarmee 2018 moncler de bedrijfswaarde van de onderneming met een derde werd overschreden.

Focus Media Nasdaq moncler uitverkoop verhandelde ADR’s daalden maandag met 40 procent en herstelden enigszins moncler jas outlet op dinsdag nadat het bedrijf de kosten moncler jas heren had afgewezen en zei chief executive Jason Jiang $ moncler jassen dames sale 11 miljoen van moncler sale zijn aandelen zou terugkopen.

welkom kritiek, maar won geruchten tolereren, zei moncler jassen Jiang in een interview met China Business News. Hij noemde het rapport van korte verkoper Muddy Waters een sluipschutteraanval op zijn bedrijf.

Muddy Waters begon met de dekking van Focus Media met een verkoopscore, waarin stond dat de in Shanghai gevestigde onderneming het aantal LCD-reclameschermen had moncler jas dames sale opgepompt.

Focus Media, dat advertentievensters in kantoren en appartementen, liften en supermarkten in heel China exploiteert, ontkende moncler jassen dames het rapport en zei dat de analyse geen rekening hield met digitale schermen en LCD-fotolijsten.

Het rapport leidde tot late nachten van gespannen telefonische vergaderingen en planningsgesprekken met senior managers van Focus Media en met investeerders, vertelde Jiang de krant.

kan moncler jassen heren voorkomen dat de buitenwereld dingen moncler dames in twijfel trekt. En meer nog, kan moncler outlet sale garanderen dat de moncler jas heren sale koers van het aandeel verder is gedaald, zei Jiang.

nadat we een storm moncler heren hebben doorstaan, hebben we ons gewonnen van onze gerichte strategie en zullen de sluipschutters onze bedrijfsstrategie des te resoluter maken.

Eerder deze week zei Focus Media dat het zou aanbevelen dat een auditcomit

Информация была полезной? - Порекомендуйте наш сайт!

You must be logged in to post a comment.